Windows 7 oyun performansı sorunu

Berke Doğan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu bilgisayar özelliklerine sahibim. Eskiden Windows 8.1 kullanıyordum bu bilgisayarda. Ardından C sistemimin çökmesi ile format attım. Şu an bilgisayarım Windows 7. CS:GO oyununda eskiden yüksek FPS alıyordum, şimdi ise düşük FPS alıyorum. Oyunu en düşük özelliklere alsam da durum tekrardan aynı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu bilgisayar özelliklerine sahibim. Eskiden Windows 8.1 kullanıyordum bu bilgisayarda. Ardından C sistemimin çökmesi ile format attım. Şu an bilgisayarım Windows 7. CS:GO oyununda eskiden yüksek FPS alıyordum, şimdi ise düşük FPS alıyorum. Oyunu en düşük özelliklere alsam da durum tekrardan aynı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 177466
Konu 2016'da açılmış ama ben gene yazayım. Şimdi sisteminiz 3. nesil. Fakat sisteminiz eski değil. Windows 8.1'e veya 10'a geçirin, sürücüleri güncelleyin, sorun çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı