SeVGiMVaTaN Decapat Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 10 23 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar benim PC'nin sistemi bir tane oyuna uyuyor. Oyunu daha indirmedim ama sistem gereksinimlerine baktım Win 7 yazıyor. O oyun ben de açılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2019
Arkadaşlar benim PC'nin sistemi bir tane oyuna uyuyor. Oyunu daha indirmedim ama sistem gereksinimlerine baktım Win 7 yazıyor. O oyun ben de açılır mı?
Çözüm Pitbull 24 Nisan 2019 Yazılımsal olarak XP desteği ve sürücüsü bulmanız imkansız olduğu için açılmama ihtimali yüksek. İsterseniz deneyin.
Yazılımsal olarak XP desteği ve sürücüsü bulmanız imkansız olduğu için açılmama ihtimali yüksek. İsterseniz deneyin.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 24 Nisan 2019 #2 Yazılımsal olarak XP desteği ve sürücüsü bulmanız imkansız olduğu için açılmama ihtimali yüksek. İsterseniz deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Yazılımsal olarak XP desteği ve sürücüsü bulmanız imkansız olduğu için açılmama ihtimali yüksek. İsterseniz deneyin.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 24 Nisan 2019 #3 SeVGiMVaTaN dedi: O oyun ben de açılır mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun ismini yazmadığınız sürece kimse bilemez. Artı 0 Eksi
SeVGiMVaTaN dedi: O oyun ben de açılır mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun ismini yazmadığınız sürece kimse bilemez.