Windows 7 parolasını unutmak

Tamam da ona gerek yok ki direkt gelişmiş seçeneklerden güvenli modu cmd ile açsın oradan yapsın.

Flash belleğe linux kurup linuxtan başlatarak dosyalara erişebilirsin. Sonra gerekli dosyaları flashın içine atarsın. Tabi bunun için flashın depolama kapasitesinin fazla olması lazım.

Hepsini sectim girince ayni sekilde zoomlanmis parola girme secenegi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini sectim girince ayni sekilde zoomlanmis parola girme secenegi geliyor.

BIOS'tan secure password (galiba) yerinden resetlesene BIOS'un resmini atarsan yardımcı olurum F2 veya del tuşuyla açılıyor BIOS.

Biliyorum del ile aciliyor oradan set user password filan dedim olmadi sonra devre disi biraktim simdi atiyorum fotografi.

Bu.

Dosya Ekleri

• 20250104_131019-min.jpg
    188,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum del ile aciliyor oradan set user pasworrd filan dedim olmadi sonra devre disi biraktim simdi atiyorum fotografi.

Bu.

Hocam orada sakın supervisor passwordu ellemeyin şifreyi unutursanız format bile atamazsınız en iyi yöntem bilgisayarı olan bir arkadaştan rica edip yeni Windows 7 USB'si hazırlamak ve format atmak.

BIOS'tan secure password (galiba) yerinden resetlesene BIOS'un resmini atarsan yardımcı olurum F2 veya del tuşuyla açılıyor BIOS.
Güvenli moddaki CMD'nin Secure Password ile alakası yok ki normal kullanıcı parolasına da gerek yok açabilmesi lazım. Ek kötü ihtimalle USB ile Windows kurulumundaki CMD ile müdahale yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…