izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 11 Haziran 2019 #11 Güvenli mod'da açmayı denediniz mi hiç? Umarım HDMI bağlantıyı devredışı bırakmaz güvenli mod.
persica Decapat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 19 Yer Hatay/Kırıkhan 11 Haziran 2019 #12 Hayır hiç denemedim ama vga kablomuz da var onunla da olur mu ? izmirkartali dedi: Güvenli mod'da açmayı denediniz mi hiç? Umarım HDMI bağlantıyı devredışı bırakmaz güvenli mod. Genişletmek için tıkla...
Hayır hiç denemedim ama vga kablomuz da var onunla da olur mu ? izmirkartali dedi: Güvenli mod'da açmayı denediniz mi hiç? Umarım HDMI bağlantıyı devredışı bırakmaz güvenli mod. Genişletmek için tıkla...
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 11 Haziran 2019 #13 Evet, VGA bağlantısı garanti olur.
persica Decapat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 19 Yer Hatay/Kırıkhan 11 Haziran 2019 #14 Tamamdır eve gidince hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim sizede zahmet verdim iyi akşamlar. izmirkartali dedi: Evet, VGA bağlantısı garanti olur. Genişletmek için tıkla...
Tamamdır eve gidince hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim sizede zahmet verdim iyi akşamlar. izmirkartali dedi: Evet, VGA bağlantısı garanti olur. Genişletmek için tıkla...