2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 31 Aralık 2020 #21 Stalin dedi: Reis ben sosyalde yeniyimde pek sosyal kurallarını falan bilmiyorum özür dilerim gözün için Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam . Kural değil de okunabilirlik açısından daha güzel durur ve daha rahat okunur. Hoşgeldin bu arada Neyse konu sapmasın BenRott dedi: Konu dışı ama bende de aynı sistem var ama bende 4 GB RAM var Windows 8 kursam bilgisayar hızlanırmı acaba. Bu arada bende 120 GB SSD var. Genişletmek için tıkla... SSD varsa ikisi arasında performans farkı neredeyse hiç olmaz. Bir dahakine konu açın lütfen, konular kirleniyor.
Stalin dedi: Reis ben sosyalde yeniyimde pek sosyal kurallarını falan bilmiyorum özür dilerim gözün için Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam . Kural değil de okunabilirlik açısından daha güzel durur ve daha rahat okunur. Hoşgeldin bu arada Neyse konu sapmasın BenRott dedi: Konu dışı ama bende de aynı sistem var ama bende 4 GB RAM var Windows 8 kursam bilgisayar hızlanırmı acaba. Bu arada bende 120 GB SSD var. Genişletmek için tıkla... SSD varsa ikisi arasında performans farkı neredeyse hiç olmaz. Bir dahakine konu açın lütfen, konular kirleniyor.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #22 jax teller fanboyu dedi: Bu arada Windows 8.1 hafif bir işletim sistemi değil bence. O başlat tuşunun saçma sapan animasyonları falan filan. Windows 7 harici indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Size şöyle anlatayım: Windows 8.1'in Ryzen ve DX12 desteği olsa Windows 10 kullanmazdım. Windows 8.1, Windows 7'den çok daha performanslı çalışacaktır.
jax teller fanboyu dedi: Bu arada Windows 8.1 hafif bir işletim sistemi değil bence. O başlat tuşunun saçma sapan animasyonları falan filan. Windows 7 harici indirmeyin. Genişletmek için tıkla... Size şöyle anlatayım: Windows 8.1'in Ryzen ve DX12 desteği olsa Windows 10 kullanmazdım. Windows 8.1, Windows 7'den çok daha performanslı çalışacaktır.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 2 Ocak 2021 #23 Windows 8.1 daha iyi olur.
Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #24 Windows 8.1 Build 9600 gordugum en hafif isletim sistemi kesinlikle kur. Ben kurdum sistem havaya uçtu efso oldu.
Windows 8.1 Build 9600 gordugum en hafif isletim sistemi kesinlikle kur. Ben kurdum sistem havaya uçtu efso oldu.