Windows 7 Pro ile Windows 7 Starter arasındaki fark nedir?

tolga018

Decapat
Geçen gün Windows 8.1'e geçiş yapmıştım fakat kasmalar vardı. Çok bazı uygulamalar açılmıyordu. Şimdi de Windows 7'ye tekrar geçiş yapacağım ve Windows 7 Pro ile Windows 7 Starter arasındaki fark nedir?

Burada farkları gösteriliyor.
Windows7-Surumleri.jpg

Yani elinizde Ultimate varsa onu kurmak daha mantıklı yoksa Pro kurabilirsiniz.

Burada farkları gösteriliyor.
Eki Görüntüle 1511339

Yani elinizde Ultimate varsa onu kurmak daha mantıklı yoksa Pro kurabilirsiniz.

İnternetten yükleme yapıyorum Pro indiriyorum 8.1 de bayağı sorunlar çıktı istediğim uygulamayı açamama kasmalar flan oluştu Windows 7 Pro da sorun olmaz değil mi?

Pro daha çok güçlü bilgisayarı olmayanlara hitap eden bir sürüm. Ben Pro'dan Ultimate'ye geçtim. Çok bir farkı yok.

Bilgisayarım bayağı eski sen de 10 ben diyeyim 12 senelik o zaman Pro indiriyorum.

İnternetten yükleme yapıyorum Pro indiriyorum 8.1 de bayağı sorunlar çıktı istediğim uygulamayı açamama kasmalar flan oluştu Windows 7 Pro da sorun olmaz değil mi?

Bilgisayarım bayağı eski sen de 10 ben diyeyim 12 senelik o zaman Pro indiriyorum.

İndirebilirsiniz bir sorun olmaz.

Yok hocam olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı