Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben windows 7 pro kullanıyorum fakat ingilizce yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığını söylerseniz memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar. Ben windows 7 pro kullanıyorum fakat ingilizce yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığını söylerseniz memnun olurum.
SametK Kilopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #2 İngilizce dil paketini indirmen lazım. Windows updateye girip isteğe bağlı güncelleştirmeler den bulabilirsin.
İngilizce dil paketini indirmen lazım. Windows updateye girip isteğe bağlı güncelleştirmeler den bulabilirsin.
E ekremugurr1 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #3 Windows update'den istediğin dili indir, daha sonra denetim masasından görüntüleme dilini değiştir diyerek ingilizce yap
Windows update'den istediğin dili indir, daha sonra denetim masasından görüntüleme dilini değiştir diyerek ingilizce yap