Enes zrsz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 383 10 Aralık 2020 #1 Merhabalar ben PC'me Windows 7 Professional yüklemek istiyorum ama ISO dosyası bulamadım bana ISO dosyası verebilecek var mı?
Merhabalar ben PC'me Windows 7 Professional yüklemek istiyorum ama ISO dosyası bulamadım bana ISO dosyası verebilecek var mı?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 10 Aralık 2020 #2 Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net
Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Ocak 2021 #4 bed.oral dedi: Zaten Windows kastığı için 10'dan 7'ye geçtim şu an bilgisayarda işletim sistemi yok ve ISO'yu indirip yazdıramam. Genişletmek için tıkla... E o zaman ne yapalım, evine mi getirelim? Bir bilgisayarcıdan USB götürüp rica edebilirsin.
bed.oral dedi: Zaten Windows kastığı için 10'dan 7'ye geçtim şu an bilgisayarda işletim sistemi yok ve ISO'yu indirip yazdıramam. Genişletmek için tıkla... E o zaman ne yapalım, evine mi getirelim? Bir bilgisayarcıdan USB götürüp rica edebilirsin.