Hocam tüm güncellemeler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ya da yapılmamış güncellemeler olabilir Update'den kontrol et diyerek indiriliyor.
Fakat hepsi yapılmış da olabilir.
Unuttum yani.
Hocam tüm güncellemeler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ya da yapılmamış güncellemeler olabilir Update'den kontrol et diyerek indiriliyor.
Fakat hepsi yapılmış da olabilir.
Unuttum yani.
Windows 7 için destek bitiği için sanırsam. 1.adım
Başlat menüsü Arama kutusuna
, CMD yazın ve arama sonucunda gelen komut istemi'ne sağ tıklayarak "yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC /scannow yazıp enter
Tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.
Sorunun devam etmesi durumunda; BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak "yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, dos ekranı kapandıktan sonra test ediniz.
2.adım
Komut istemini (CMD ) yönetici olarak çalıştır ve aşağıdaki komutları birlikte tek seferde CMD ekranına kopyala yapıştırın.
net stop wuauserv.
Net stop Cryptsvc.
Net stop bits.
Net stop msiserver.
Ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
Ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old
Net start wuauserv.
Net start Cryptsvc.
Net start bits.
Net start msiserver.
Pause
Güncelleştirmeleri yükleyin sorun halen devam ederse.
3.adım
Başlat menüsü > arama kutusuna
> services.msc yazın ve açılan ekrandan.
Windows Update hizmeti üzerinde sag tıklayın > özellikler başlangıç türü otomatık oldugundan emin olun.
Arka plan aktarım hizmeti.
Windows modül yükleyicinin.
Ve şifreleme hizmetinin çalıştığından emin olun.
4.adım
-Komut istemi (CMD) yönetici olarak açlıştırın ve.
netsh int IP reset a.txt
Netsh winsock reset.
Netsh winhttp reset proxy.
Netsh advfirewall reset.
İpconfig /flushdns
Bilgisayarı yeniden başlatarak durumu kontrol edin.
Denetim masasını açın > arama kutusuna > sorun giderme yazın >> sorun gidermeye tıklayın > açılan pencereden tümünü görüntüleye tıklayın > Windows Update tıklayın
sorunları giderin.
8.adım
Sorun devam ederse başka bağlantı üzerinden güncelleştirmeyi deneyin