Bir de bir şey soracağım ben bilgisayarcıya format attırdiktan yaklaşık 1 yıl sonra kendim driver kurmuştum ve ekran çözünürlüğü 1024×768 olmuştu yine kurduğumda aynı sorun olur mu acaba? Kurulu drivera bir daha driver yüklediğim için mi oldu?
Herkese merhaba, bu rehberimde Windows üzerinde ISO dosyalarını nasıl doğrulayabilirsiniz onu göstereceğim. Hazırlık Öncelikle bu iş için 7-Zip'e ihtiyacımız var. Aşağıdaki linkten indirelim. 7-Zip İndir EXE olan seçeneklerden sisteminiz 64-bit ise 64-bit olanı, 32-bit ise 32-bit olanı...
Bu ISO dosyasından Windows 7'yi kurmaya çalışırken şu hatayı alıyorum:
Windows failed to start. A recent hardware of software change might be the cause. To fix the problem...
File:\windows\system32\drivers\q140xx.sys
Status: 0xc0000098
Info: Windows failed to load because a critical System driver is missing, or corrupt.
Hatasının çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?
Herkese merhaba, bu rehberimde Windows üzerinde ISO dosyalarını nasıl doğrulayabilirsiniz onu göstereceğim. Hazırlık Öncelikle bu iş için 7-Zip'e ihtiyacımız var. Aşağıdaki linkten indirelim. 7-Zip İndir EXE olan seçeneklerden sisteminiz 64-bit ise 64-bit olanı, 32-bit ise 32-bit olanı...