Windows 7 Professional SP1 X64 ISO dosyası

Arkadaşlar ben bu ISO yüklüyorum ama ISO olarak gelmiyor RAR'dan çıkarıyorum ISO olarak gelmiyor kurulmuş halde geliyor ne yapmalıyım

Tekrardan Windows 7'ye dönebilirim.
@Enes3078 bir sıkıntısı yoktur değil mi? İndiriyorum şu an.
Kanka 3. yükleyişim gayet iyi

Kanka dosya ya gidiyorum 404 hatası veriyor yeniler misin?

Hocam linki yeniler misin ikisi de hata veriyor.

Son düzenleme:
Kanka 3. yükleyişim gayet iyi

Kanka dosya ya gidiyorum 404 hatası veriyor yeniler misin?

Hocam linki yeniler misin ikisi de hata veriyor.

Yarına yeni linki eklemiş olurum, malum TR şartlarında uploadlar yeterli olmadığı için biraz beklemek durumundayız.

Yarına yeni linki eklemiş olurum, malum TR şartlarında uploadlar yeterli olmadığı için biraz beklemek durumundayız.

Sıkıntı değil yeter ki istediğimiz zaman yükleyelim kusura bakma seni de yoruyorum.

Sıkıntı değil yeter ki istediğimiz zaman yükleyelim kusura bakma seni de yoruyorum.

Bir de ISO dosyası halinde gelmesi daha iyi olur kurulu olması iyi değil diski formatlayıp geçeceğim Windows 10'dan kalan dosyaların gelmesini istemiyorum.

Bir de ISO dosyası halinde gelmesi daha iyi olur kurulu olması iyi değil diski formatlayıp geçeceğim Windows 10'dan kalan dosyaların gelmesini istemiyorum.

ISO'yu şifreleyip sıkıştırıp yüklemem gerekiyor diğer türlü sorun çıkıyor. O yüzden arşiv içinde yine yüklenecek, bilginize.

ISO'yu şifreleyip sıkıştırıp yüklemem gerekiyor diğer türlü sorun çıkıyor. O yüzden arşiv içinde yine yüklenecek, bilginize.

Yine de ISO olarak gelecek değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…