Windows 7 Professional SP1 X64 ISO dosyası

Ben dosyayı indirdimde içinde kurulum dosyaları var ISO dosyaları değil ISO uzantılı olarak çıkacak demiştiniz.

Evet, zaten öyle. Dosyaları dışarı çıkarırken hatalı bir işlem yapmış olmalısınız. Bende direkt ISO var ZIP içinde.

Evet, zaten öyle. Dosyaları dışarı çıkarırken hatalı bir işlem yapmış olmalısınız. Bende direkt ISO var ZIP içinde.

Eki Görüntüle 183657

Bunun ISO halini nereden indirebiliriz?

Dosyaları yeni bir klasör açıp onun içine attım herhangi bir ISO yok.

Dosyaları yeni bir klasör açıp onun içine attım herhangi bir ISO yok.

Eki Görüntüle 1836575

Sizinki gibi ISO dosyası yok bende önceki zamanlarda link gidiyordum direk ISO dosyasını indiriyordu şimdi kurulum dosyaları var.

Son düzenleme:

7-ZIP kullanıyorum ve çift tıklayıp açtığımda direkt ISO görünüyor. Sorun bir şekilde sizde olmalı.

7-ZIP kullanıyorum ve çift tıklayıp açtığımda direkt ISO görünüyor. Sorun bir şekilde sizde olmalı.

Sorunu hallettim WinRAR kullanıyordum ama kaydedilen arşiv 7-ZIP WinRAR'ı sildim ZIP kurdum oldu Windows 7 deyim şu an.

Şifre yanlış olduğu söylüyor hocam.

@Enes3078
Linkler 24 saatte çok fazla indirildi diyor dünden beri rica etsem ilgilenir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…