Windows 7 Professional ürün anahtarı alınır mı?

Sistemim.

i5 2400 3.1GHz
8 GB DDR3 RAM.
RX 460 4 GB ekran kartı.

Windows 7 denemek istiyorum şöyle bir link buldum, ürün anahtarı satıyor üstelik fiyatı da uygun. Sizce Windows 7 geçmeli miyim? Yoksa 10 mu kullanmalıyım?

Alınmaz 10 devam edin.

Gerek yok sistemin gayet yeterli Windows 10 için. İlla denemek istersen lisanssız kullanabilirsin.

SSD var ise Windows 10 kalabilirsiniz. Fakat SSD yoksa Windows 8.1 geçebilirsiniz illa geçmek istiyorum derseniz.

Hem fiyat pahalı hem de sisteminiz için gereksiz hocam. Windows 10 iyidir sisteminiz için. Google alışveriş sekmesinde Windows 10 Pro diye aratırsanız daha uyguna lisanslarda mevcut bu arada. Fakat Trendyol'dan almayın, orada kargo parası muhabbeti vs var. PttAVM üzerinde mailden teslim alırsınız ürünü.

49.90₺ olan Windows 7 ürünü ise 39.99'a OEM keyler mevcut Akakçe de görebilirsiniz yine aynı şekilde PttAVM üzerinde.

Bir ara denemiştim eski ve orta sistem gereksinimi gerektiren oyunlarda daha çok performans almıştım. Yeni oyunlarla pek aram yok, zaten sistemim yetmiyor doğru düzgün. Kararsız kaldım bu yüzden.

Bir ara denemiştim eski ve orta sistem gereksinimi gerektiren oyunlarda daha çok performans almıştım. Yeni oyunlarla pek aram yok, zaten sistemim yetmiyor doğru düzgün. Kararsız kaldım bu yüzden.

Windows 7 şu anda hiçbir Microsoft güncellemesini almamakta maalesef. Zaten güncelleme almayan eski tür oyunları oynuyorum derseniz Windows 7'de kalabilirsiniz. Fakat örneğin Garry's Mod gibi hâlâ güncelleme alan bir oyunu alıyorsanız, Windows 10 Pro 64 Bit çok daha iyi bir seçim olacaktır. Güncel sistem her zaman daha iyi performans demektir. Ekran kartınızı da sorunsuz güncellersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…