Arkadaşlar bilgisayar normal seyrinde devam ederken Flash Bellek taktık. HDD Regenator için direk Flash bellekten başladı, ardından tarama bitince Flash belleği çıkarınca resimdeki hatayla karşılaştık.
Boot menüsünde 3 tane şey geliyor 3'ünü de seçtik denedik olmadı, Boot önceliğini Hard Disk yaptık, yine olmadı...
Usta ben olsam yaparım da bilgisayar arkadaşın bilgisayarı, arkadaş ve bilgisayar da şehir dışında sıkıntı orada.. böyle işlerden hiç anlamıyor arkadaş..
SSD takılıymış galiba bilgisayarda aceba ondan mıdır çözemedik.. Amdnin bios ekranı bir garip o yüzden iyice karıştı kafalar..
Usta senin cevabını aynen arkadaşa yazdım cevap bekliyorum ondan.
Şunu da belirteyim HDD regenatör için boot yaptığımız flash bellekte HDD regenator 931 GB harddisk + 111 GB SSD'yi görüyor. Yani görmede bir sıkıntı yok gibi.
Ben de yaşamıştım bu olayı format ekranında harddisk biçimlendirme bölümünde harddiskler görünüyorsa herhangi bir sorun yoktur demektir. Fakat harddisk bölümünde hiç birşey yoksa harddisk mefta olmuş olabilir.
Ben de yaşamıştım bu olayı format ekranında harddisk biçimlendirme bölümünde harddiskler görünüyorsa herhangi bir sorun yoktur demektir. Fakat harddisk bölümünde hiç birşey yoksa harddisk mefta olmuş olabilir.
Arkadaşlar bilgisayar normal seyrinde devam ederken Flash Bellek taktık. HDD Regenator için direk Flash bellekten başladı, ardından tarama bitince Flash belleği çıkarınca resimdeki hatayla karşılaştık.
Boot menüsünde 3 tane şey geliyor 3'ünü de seçtik denedik olmadı, Boot önceliğini Hard Disk yaptık, yine olmadı... Eki Görüntüle 303150