KaraThrace Hectopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2018 #11 buyukelci dedi: Windows SSD de mi kurulu. Genişletmek için tıkla... Evet usta SSD de kurulu windows. Ama hepsini seçtik yine aynı ekran çıkıyor
buyukelci dedi: Windows SSD de mi kurulu. Genişletmek için tıkla... Evet usta SSD de kurulu windows. Ama hepsini seçtik yine aynı ekran çıkıyor
T TheMasterDog Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 422 Çözümler 2 1 Haziran 2018 #12 Ctrl+altgr+delete tuşlarına basarmısınız o ekranda iken. Ben öyle düzeltmiştim Windows'a girmesi lazım.
Ctrl+altgr+delete tuşlarına basarmısınız o ekranda iken. Ben öyle düzeltmiştim Windows'a girmesi lazım.
KaraThrace Hectopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #13 buyukelci dedi: Ctrl+altgr+delete tuşlarına basarmısınız o ekranda iken. Ben öyle düzeltmiştim Windows'a girmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Maalesef arkadaş yapmış ama hiç bir şey olmamış yine Bios üzerinden optimized settings seçmiş o da fayda etmemiş..
buyukelci dedi: Ctrl+altgr+delete tuşlarına basarmısınız o ekranda iken. Ben öyle düzeltmiştim Windows'a girmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Maalesef arkadaş yapmış ama hiç bir şey olmamış yine Bios üzerinden optimized settings seçmiş o da fayda etmemiş..
T TheMasterDog Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 422 Çözümler 2 2 Haziran 2018 #14 Arkadaşın kasanın içini açmış mı? Harddiskin kablolarını söküp sağlamca takmayı denesin.
KaraThrace Hectopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #15 buyukelci dedi: Arkadaşın kasanın içini açmış mı? Harddiskin kablolarını söküp sağlamca takmayı denesin. Genişletmek için tıkla... Usta onları zaten daha önceden denedik hatta ram söküp 2-3 dakika bekleyip tekrar taktık o da olmadı.. Yardımın için teşekkürler vaktini de aldık..
buyukelci dedi: Arkadaşın kasanın içini açmış mı? Harddiskin kablolarını söküp sağlamca takmayı denesin. Genişletmek için tıkla... Usta onları zaten daha önceden denedik hatta ram söküp 2-3 dakika bekleyip tekrar taktık o da olmadı.. Yardımın için teşekkürler vaktini de aldık..
T TheMasterDog Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 422 Çözümler 2 2 Haziran 2018 #16 Ne demek. İyi akşamlar.
hasan_7666 Hectopat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #17 Format atılır ise düzelir okuduğum kadarı ile sistem silinmiş olabilir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Haziran 2018 #18 Beyefendi Windows 10 mu kurulu 7 mi? İkisi farklı sistemler! 10 kurulu ise ve UEFI kuruldu ise sistemi UEFI moduna alıp Boot sıralamasında da ilk sıraya Windows Boot Manager alacaksınız.
Beyefendi Windows 10 mu kurulu 7 mi? İkisi farklı sistemler! 10 kurulu ise ve UEFI kuruldu ise sistemi UEFI moduna alıp Boot sıralamasında da ilk sıraya Windows Boot Manager alacaksınız.