MuratLider Kilopat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 393 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 Windows 7 recovery hatası veriyor DVD-r chkdsk denedim olmadı ben DVD'den kurulum yapmaya çalıstım olmadı. Cözüm nedir bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022
Windows 7 recovery hatası veriyor DVD-r chkdsk denedim olmadı ben DVD'den kurulum yapmaya çalıstım olmadı. Cözüm nedir bilen var mı?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #2 MuratLider dedi: Windows 7 recovery hatası veriyor DVD-r chkdsk denedim olmadı ben DVD'den kurulum yapmaya çalıstım olmadı. Cözüm nedir bilen var mı? Eki Görüntüle 1578869 Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını nereden buldunuz? Sosyalde Windows 7 ISO'su linkleri paylaşılmış oradan bulup indirin. Ben oradan indirmiştim sorunsuz kurabiliyorum sadece 2023'e kadar destek veremedim o kadar.
MuratLider dedi: Windows 7 recovery hatası veriyor DVD-r chkdsk denedim olmadı ben DVD'den kurulum yapmaya çalıstım olmadı. Cözüm nedir bilen var mı? Eki Görüntüle 1578869 Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını nereden buldunuz? Sosyalde Windows 7 ISO'su linkleri paylaşılmış oradan bulup indirin. Ben oradan indirmiştim sorunsuz kurabiliyorum sadece 2023'e kadar destek veremedim o kadar.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.990 Makaleler 60 Çözümler 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #3 DVD sorun olabilir. USB belleğe sistemine uygun şekilde yazdırıp dene. BIOS ayarlarını'da kontrol et.
DVD sorun olabilir. USB belleğe sistemine uygun şekilde yazdırıp dene. BIOS ayarlarını'da kontrol et.