Windows 7 Regedit sahiplik ayarı önerisi

MuratLider

Kilopat
Daha fazla  
Windows -7 X86 Ultimate kullanıyorum kayıt defteri düzenleme calısırken aklıma takıldı sormak istedim. Bu Regedit'teki ayar nasıl yapılır sahiplik ayarı? Önerilerinizi bekliyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Disk genisletmede kalıyor format atarken sonra error veriyor disk görmüyor bu durum hakında ne yapmam gerekir? Windows-7 kurulum hatası. elinde videosu varmı cözümün?

Hocam regedit ayarlarında sahiplik alma değiştirme ayarı nasıl yapılır diye sormuştunuz ben de ona göre önce Windows 10'da kendim baktım sonra da ayarların Windows 7'de nasıl yapıldığını araştırdım ve gönderdiğim sayfayı paylaştım.

Bu ayarlar Windows üzerinde yapılan ayarlar, format atılan bir diski etkileyecek bir ayar değil ki yukarıdaki ayarla ilgisini kuramadım?

Ekleme 1:

Diski formatlayıp sıfırdan Win 7 kurmaya mı çalışıyorsunuz? Sonra kurulum aşamasında disk yok gibi mi davranıyor?

Ekleme 2:

Aşağıda Windows 7 kurulumu esnasında "Kurulum yapılacak diski seçin" demesine rağmen hiçbir diski görmemesi ile ilgili hatalarla karşılaşmamak için, Rufus kullanarak sıfırdan temiz Windows 7 kurulum USB si oluşturmak için yapılması gerekenleri anlatıyor, bu işinizi görür sanırım.
Elinizde zaten Windows 7 iso dosyası vardır onu burada anlatıldığı gibi Rufus'la bir USB ye yazdırın ve ondan sonra kurulum aşamasına geçin:

Dikkat!

Yalnız bu videoda disk seçme aşamasında bütün partitionları silip yeniden oluşturup kuruyor. Siz eğer diskte kaybetmek istemediğiniz verileriniz varsa o aşamada doğru partitionı seçtiğinizden ve Windows'u oraya kurduğunuzdan emin olun yoksa verilerinizi kaybedersiniz:

Windows 7 installation Error - "Select the driver to be installed" | Create Windows 7 Bootable USB

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı