Yunus Taha Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2018 #11 Silinen üye dedi: Bir BIOS ekran görüntüsü rica edeyim. Genişletmek için tıkla... Hemen çekip atıyorum. BIOS görüntüsü. Dosya Ekleri 27398002_1347260398718929_2131045004_o.jpg 145,1 KB · Görüntüleme: 75
Silinen üye dedi: Bir BIOS ekran görüntüsü rica edeyim. Genişletmek için tıkla... Hemen çekip atıyorum. BIOS görüntüsü.
Yunus Taha Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2018 #13 Silinen üye dedi: F6'ya basıp ardından F10 ile kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım teşekkür ederim, eğer sorun devam ederse tekrardan yardımcı olursanız sevinirim. Silinen üye dedi: F6'ya basıp ardından F10 ile kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yolu yaptığımda yaklaşık 1-2 hafta sorun gitmişti fakat şimdi sorun devam ediyor Bilgisayar kapanmadan önce; -Klavyeye en son basılan tuş, örneğin T tuşu ise "ttttttttttttttttt" şeklinde takılıyor ardından bilgisayar kendini resetliyor.
Silinen üye dedi: F6'ya basıp ardından F10 ile kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım teşekkür ederim, eğer sorun devam ederse tekrardan yardımcı olursanız sevinirim. Silinen üye dedi: F6'ya basıp ardından F10 ile kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yolu yaptığımda yaklaşık 1-2 hafta sorun gitmişti fakat şimdi sorun devam ediyor Bilgisayar kapanmadan önce; -Klavyeye en son basılan tuş, örneğin T tuşu ise "ttttttttttttttttt" şeklinde takılıyor ardından bilgisayar kendini resetliyor.