Windows 7 "Riot Vanguard crash report" hatası

İşletim sistemi
Windows 7

UmutOguz

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar önceden Valorant oynadığım şu anki bilgisayarımda geçen gün Valorant indirmek istedim ve böyle bir hata ile karşılaştım. Sorunun çözümünü birkaç videoları izleyerek yapmaya çalıştım fakat hiçbiri işe yaramadı (not: Silip tekrar yükledim) kata kodu: 57.

Dosya Ekleri

• VanguardHatası.png
    VanguardHatası.png
    33,6 KB · Görüntüleme: 56
Windows 7 desteği tamamen çekilmişti sanırım. Ek olarak ekran kartının DirectX 12 desteklemesi gerekiyor diye biliyorum.

Düzelttiğiniz için sağ olun, lakin DirectX 12 altı olmuyor galiba.

Kurmaya çalıştığımda DirectX 11 sistemimde DirectX 12 hatası alıyorum, araştırdım ve DirectX 12 altı olmadığını gördüm.

Tam tersi oluyor genellikle mesela HD 4850 ekran kartı diyelim bu DirectX 10.1 adam kuruyor bilgisayarına Valorant'ı bu hatayla karşılaşıyor:

Ekran Alıntısı.PNG

En düşük DirectX 11 olması gerekiyor kartda Valorant için.

Merhabalar önceden Valorant oynadığım şu anki bilgisayarımda geçen gün Valorant indirmek istedim ve böyle bir hata ile karşılaştım. Sorunun çözümünü birkaç videoları izleyerek yapmaya çalıştım fakat hiçbiri işe yaramadı (not: Silip tekrar yükledim) kata kodu: 57.
Dosyaları doğrula, ardından oyunu direkt olarak açmadan bilgisayarını yeniden başlatıp gir. Sistem özelliklerini yazar mısın?

Dosyaları doğrula, ardından oyunu direkt olarak açmadan bilgisayarını yeniden başlatıp gir. Sistem özelliklerini yazar mısın?

Intel(r) Core(tm)2 Duo E7600.
AMD Radeon RX 550/550 series.
4 GB RAM.

Dosya onarım yapmıyor oyun hazır diyor sadece. Sorunum sadece Vanguard'ın çalışmamasında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı