Beylikdüzülü Kilopat Katılım 1 Ekim 2016 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2017 #1 Arkadaşlar bilgisayarımın saati sürekli 1 saat geride kalıyor. İnternete yazan bazıı şeyleri yaptım ama nafile. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bilgisayarımın saati sürekli 1 saat geride kalıyor. İnternete yazan bazıı şeyleri yaptım ama nafile. Yardımlarınızı bekliyorum.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 6 Şubat 2017 #2 Buradaki adımları sırası ile yapın. Windows internet saati aktif ve halen böyle ise BIOS'u güncelleyin. Güncelse de pilini değiştirin. HP ve Compaq Masaüstü Bilgisayarlar - Bilgisayar Saati Geri Kalıyor (Windows 7) | HP® Müşteri Desteği
Buradaki adımları sırası ile yapın. Windows internet saati aktif ve halen böyle ise BIOS'u güncelleyin. Güncelse de pilini değiştirin. HP ve Compaq Masaüstü Bilgisayarlar - Bilgisayar Saati Geri Kalıyor (Windows 7) | HP® Müşteri Desteği
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Şubat 2017 #3 Bende de aynı problem var. Windows 7 kullanıyorum.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2017 #4 Saat otomatikte mi? Kış, Yaz saatlerine dikkat edin.