XxxTürkxxX Hectopat Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2018 #1 Bugün bilgisayarımı açtığımda herhangi bir klasöre sağ tık yaptığımda "Windows Gezgini yanıt vermiyor" hatasını aldım. Böyle bir hata da alıyorum; Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2018
Bugün bilgisayarımı açtığımda herhangi bir klasöre sağ tık yaptığımda "Windows Gezgini yanıt vermiyor" hatasını aldım. Böyle bir hata da alıyorum;
xLoganx Hectopat Katılım 7 Ekim 2016 Mesajlar 89 Yer İzmir/ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2018 #2 Windows 7'mi ? En ufak virüste mahvolacak kadar desteksiz bırakıldı, en kısa sürede Windows 10'a geçmelisin dostum hem bilgisayarın hem senin için
Windows 7'mi ? En ufak virüste mahvolacak kadar desteksiz bırakıldı, en kısa sürede Windows 10'a geçmelisin dostum hem bilgisayarın hem senin için
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2018 #3 Görev Yöneticisi'nden Explorer.exe sonlandırın. Daha sonra Dosya>Yeni Görevi Çalıştır deyip explorer.exe yazın.
Görev Yöneticisi'nden Explorer.exe sonlandırın. Daha sonra Dosya>Yeni Görevi Çalıştır deyip explorer.exe yazın.
XxxTürkxxX Hectopat Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2018 #4 Ruter dedi: Görev Yöneticisi'nden Explorer.exe sonlandırın. Daha sonra Dosya>Yeni Görevi Çalıştır deyip explorer.exe yazın. Genişletmek için tıkla... Denedim kardeş olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2018
Ruter dedi: Görev Yöneticisi'nden Explorer.exe sonlandırın. Daha sonra Dosya>Yeni Görevi Çalıştır deyip explorer.exe yazın. Genişletmek için tıkla... Denedim kardeş olmuyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 20 Ocak 2018 #5 Öncelikle zararlı olup olmadığı konusunda Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı EEK ile tam tarama yapın. Ardından işletim sisteminizi kurulum diski ile onarın. Devamı halinde HJ raporu ekleyin. HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri
Öncelikle zararlı olup olmadığı konusunda Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı EEK ile tam tarama yapın. Ardından işletim sisteminizi kurulum diski ile onarın. Devamı halinde HJ raporu ekleyin. HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri