P pablocraxk Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar, sanal makineyi girerken böyle bir hata veriyor. Win 7 kuracaktım, istediği çoğu şeyi verdim 50 GB alan, 1,5 RAM falan. Sorun nedir? Dosya Ekleri resim_2024-07-15_155716371.png 21,9 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar, sanal makineyi girerken böyle bir hata veriyor. Win 7 kuracaktım, istediği çoğu şeyi verdim 50 GB alan, 1,5 RAM falan. Sorun nedir?
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 15 Temmuz 2024 #2 VirtualBox ile kurun.
P pablocraxk Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 SadeceZinzap dedi: VirtualBox ile kurun. Genişletmek için tıkla... agam indirdim kurmaya çalıştım şimdi böyle bir hata alıyorum sorunu nedir sence iso dosyasını indirdiğim yer bura Download Windows® 7 için Windows® Otomatik Yükleme Seti (AIK) from Official Microsoft Download Center Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-07-15 164628.png 48,6 KB · Görüntüleme: 28
SadeceZinzap dedi: VirtualBox ile kurun. Genişletmek için tıkla... agam indirdim kurmaya çalıştım şimdi böyle bir hata alıyorum sorunu nedir sence iso dosyasını indirdiğim yer bura Download Windows® 7 için Windows® Otomatik Yükleme Seti (AIK) from Official Microsoft Download Center
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 15 Temmuz 2024 #4 pablocraxk dedi: agam indirdim kurmaya çalıştım şimdi böyle bir hata alıyorum sorunu nedir sence iso dosyasını indirdiğim yer bura Download Windows® 7 için Windows® Otomatik Yükleme Seti (AIK) from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Windows 7 Original (x86-x64) MSDN ISO Files - SP0-SP1 - (EN-DE-RU-TR) Ultimate & Professional : Original Files Uploader : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive buradaki isoyu deneyin.
pablocraxk dedi: agam indirdim kurmaya çalıştım şimdi böyle bir hata alıyorum sorunu nedir sence iso dosyasını indirdiğim yer bura Download Windows® 7 için Windows® Otomatik Yükleme Seti (AIK) from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Windows 7 Original (x86-x64) MSDN ISO Files - SP0-SP1 - (EN-DE-RU-TR) Ultimate & Professional : Original Files Uploader : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive buradaki isoyu deneyin.
P pablocraxk Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #5 SadeceZinzap dedi: Windows 7 Original (x86-x64) MSDN ISO Files - SP0-SP1 - (EN-DE-RU-TR) Ultimate & Professional : Original Files Uploader : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive buradaki isoyu deneyin. Genişletmek için tıkla... aga cidden çok teşekkürler sayende yapabildim bişi daha sorucam eğerki sorun olmazsa
SadeceZinzap dedi: Windows 7 Original (x86-x64) MSDN ISO Files - SP0-SP1 - (EN-DE-RU-TR) Ultimate & Professional : Original Files Uploader : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive buradaki isoyu deneyin. Genişletmek için tıkla... aga cidden çok teşekkürler sayende yapabildim bişi daha sorucam eğerki sorun olmazsa
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 15 Temmuz 2024 #6 pablocraxk dedi: aga cidden çok teşekkürler sayende yapabildim bişi daha sorucam eğerki sorun olmazsa Genişletmek için tıkla... Sorabilirsin.
pablocraxk dedi: aga cidden çok teşekkürler sayende yapabildim bişi daha sorucam eğerki sorun olmazsa Genişletmek için tıkla... Sorabilirsin.
P pablocraxk Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #7 SadeceZinzap dedi: Sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... ben şimdi sanal makinada rat yada virüsler denicem bu virüsler gerçek ana pc me geçmemesi için hangi ayarları yapabilirim?
SadeceZinzap dedi: Sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... ben şimdi sanal makinada rat yada virüsler denicem bu virüsler gerçek ana pc me geçmemesi için hangi ayarları yapabilirim?
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 15 Temmuz 2024 #8 pablocraxk dedi: ben şimdi sanal makinada rat yada virüsler denicem bu virüsler gerçek ana pc me geçmemesi için hangi ayarları yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam internetinizi kapatın ağ ayarlarından ve sanal ekran kartını kurun.
pablocraxk dedi: ben şimdi sanal makinada rat yada virüsler denicem bu virüsler gerçek ana pc me geçmemesi için hangi ayarları yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam internetinizi kapatın ağ ayarlarından ve sanal ekran kartını kurun.
P pablocraxk Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #9 SadeceZinzap dedi: Hocam internetinizi kapatın ağ ayarlarından ve sanal ekran kartını kurun. Genişletmek için tıkla... anladım peki bu sanal makinanın içinde bişi indirmeden ana pc den içine dosya atabilirmiyiz? atabilirsek nasıl atarız
SadeceZinzap dedi: Hocam internetinizi kapatın ağ ayarlarından ve sanal ekran kartını kurun. Genişletmek için tıkla... anladım peki bu sanal makinanın içinde bişi indirmeden ana pc den içine dosya atabilirmiyiz? atabilirsek nasıl atarız
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 15 Temmuz 2024 #10 pablocraxk dedi: anladım peki bu sanal makinanın içinde bişi indirmeden ana pc den içine dosya atabilirmiyiz? atabilirsek nasıl atarız Genişletmek için tıkla... Ortak klasörlerden atabilirsin.
pablocraxk dedi: anladım peki bu sanal makinanın içinde bişi indirmeden ana pc den içine dosya atabilirmiyiz? atabilirsek nasıl atarız Genişletmek için tıkla... Ortak klasörlerden atabilirsin.