P pablocraxk Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #11 SadeceZinzap dedi: Ortak klasörlerden atabilirsin. Genişletmek için tıkla... aga ortak klasör nasıl yani tam anlamadım bi uzantısı varsa atarabilirmisin?
SadeceZinzap dedi: Ortak klasörlerden atabilirsin. Genişletmek için tıkla... aga ortak klasör nasıl yani tam anlamadım bi uzantısı varsa atarabilirmisin?
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 15 Temmuz 2024 #12 pablocraxk dedi: aga ortak klasör nasıl yani tam anlamadım bi uzantısı varsa atarabilirmisin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pablocraxk dedi: aga ortak klasör nasıl yani tam anlamadım bi uzantısı varsa atarabilirmisin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et