3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Temmuz 2020 #1 Merhaba Windows 7'de olan bir ses açma kapama tuşunun gitmesi durumunda neler yapmamız gerektiğini göstereceğim. Gördüğünüz gibi burada ses açma kapama ikonu yok. CTRL+Shift+ESC yapıyoruz görev yöneticisinden explorer.exe'nin görevini sonlandırıyoruz. Sonrasında dosya>yeni görev(çalıştır)>çıkan yere explorer.exe yazıyoruz ve çalıştır diyoruz. Ve sorunumuz çözüldü Gördüğünüz gibi sorunumuz çözülmüş durumda sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Merhaba Windows 7'de olan bir ses açma kapama tuşunun gitmesi durumunda neler yapmamız gerektiğini göstereceğim. Gördüğünüz gibi burada ses açma kapama ikonu yok. CTRL+Shift+ESC yapıyoruz görev yöneticisinden explorer.exe'nin görevini sonlandırıyoruz. Sonrasında dosya>yeni görev(çalıştır)>çıkan yere explorer.exe yazıyoruz ve çalıştır diyoruz. Ve sorunumuz çözüldü Gördüğünüz gibi sorunumuz çözülmüş durumda sorunuz varsa sorabilirsiniz.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 31 Temmuz 2020 #2 Benim size çözüm önerim, Windows 10 yükleyin.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Temmuz 2020 #3 mstfaozder dedi: Benim size çözüm önerim, Windows 10 yükleyin. Genişletmek için tıkla... O'da güzel bir çözüm : )
mstfaozder dedi: Benim size çözüm önerim, Windows 10 yükleyin. Genişletmek için tıkla... O'da güzel bir çözüm : )