Shew Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2014 #1 Başlıktada belirttiğim gibi hatanın çözümünü anlattım arkadaşlar umarım yardımcı olmuşumdur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Başlıktada belirttiğim gibi hatanın çözümünü anlattım arkadaşlar umarım yardımcı olmuşumdur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 22 Temmuz 2014 #2 Bildirim alanında da ayarlanabilir. Yine de teşekkürler.
Shew Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2014 #3 Doğru fakat bazen bildirim alanındada simge devre dışı kalıyor, benim başıma birçok kez geldi.Yorumunuz için teşekkürler.
Doğru fakat bazen bildirim alanındada simge devre dışı kalıyor, benim başıma birçok kez geldi.Yorumunuz için teşekkürler.