B Berat.1 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #1 Bilgisiyarıma format attım ondan sonra çoklu ortam ses denetleyicisi ünlem işareti verdi bütün driverleri yükledim fakat olmuyor. Ekran kartı AMD HD 5500 series high definition audio diye bir şey var ses kartı mı oluyor bilmiyorum. Windows 7 32 bit. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2016
Bilgisiyarıma format attım ondan sonra çoklu ortam ses denetleyicisi ünlem işareti verdi bütün driverleri yükledim fakat olmuyor. Ekran kartı AMD HD 5500 series high definition audio diye bir şey var ses kartı mı oluyor bilmiyorum. Windows 7 32 bit.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 26 Temmuz 2016 #2 Ses sürücün yüklenmemiş veya hatalı yüklemişsin. Donanım kimliklerini paylaşın. En ideali de Windows 10 kurmanız. Sürücüleri otomatik bulup günceller.
Ses sürücün yüklenmemiş veya hatalı yüklemişsin. Donanım kimliklerini paylaşın. En ideali de Windows 10 kurmanız. Sürücüleri otomatik bulup günceller.