U Utku3199 Centipat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 Klavye mouse çalışmıyor BIOS'a giremiyorum.
BakasetasEdit1967YT Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #2 Utku3199 dedi: Klavye mouse çalışmıyor BIOS'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücüler var mı? Teknik servise gidiniz. Artı 0 Eksi
Utku3199 dedi: Klavye mouse çalışmıyor BIOS'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücüler var mı? Teknik servise gidiniz.
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2022 #3 Utku3199 dedi: Klavye mouse çalışmıyor BIOS'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam PS2 girişli klavye mouse takınca çalışmıştı bende deneyin derim. Artı 0 Eksi
Utku3199 dedi: Klavye mouse çalışmıyor BIOS'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam PS2 girişli klavye mouse takınca çalışmıştı bende deneyin derim.
KS KS U Utku3199 Centipat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #4 Hocam yarın 12 gibi yazalım buraya çözüm için şu an yatarım birazdan kusura bakmayın. BakasetasEdit1967YT dedi: Sürücüler var mı? Teknik servise gidiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS P5KPL AMSE Anakart Biom4techh dedi: Hocam PS2 girişli klavye mouse takınca çalışmıştı bende deneyin derim. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam tam olarak. Kesinlikle yazın hocam yoksa bilgisayarcıya götüreceğim. Artı 0 Eksi
Hocam yarın 12 gibi yazalım buraya çözüm için şu an yatarım birazdan kusura bakmayın. BakasetasEdit1967YT dedi: Sürücüler var mı? Teknik servise gidiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS P5KPL AMSE Anakart Biom4techh dedi: Hocam PS2 girişli klavye mouse takınca çalışmıştı bende deneyin derim. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam tam olarak. Kesinlikle yazın hocam yoksa bilgisayarcıya götüreceğim.
BakasetasEdit1967YT Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #5 Utku3199 dedi: Hocam yarın 12 gibi yazalım buraya çözüm için şu an yatarım birazdan kusura bakmayın. Hocam ASUS P5KPL AMSE anakart. O nedir hocam tam olarak. Kesinlikle yazın hocam yoksa bilgisayarcıya götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam web sitemden bana ulaşın. Artı 0 Eksi
Utku3199 dedi: Hocam yarın 12 gibi yazalım buraya çözüm için şu an yatarım birazdan kusura bakmayın. Hocam ASUS P5KPL AMSE anakart. O nedir hocam tam olarak. Kesinlikle yazın hocam yoksa bilgisayarcıya götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam web sitemden bana ulaşın.
KS KS U Utku3199 Centipat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #6 BakasetasEdit1967YT dedi: Hocam web sitemden bana ulaşın. Genişletmek için tıkla... Kanka format atmalısınız bir de ben attım ama HDD sıkıntılı para boşa gitti. Artı 0 Eksi
BakasetasEdit1967YT dedi: Hocam web sitemden bana ulaşın. Genişletmek için tıkla... Kanka format atmalısınız bir de ben attım ama HDD sıkıntılı para boşa gitti.