R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, Windows 7 sisteminin şifreyi kırmadan girmenin yolu var mı?
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #2 ramp dedi: Arkadaşlar, Windows 7 sisteminin şifreyi kırmadan girmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yoktur.
ramp dedi: Arkadaşlar, Windows 7 sisteminin şifreyi kırmadan girmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yoktur.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 1 Ağustos 2021 #3 Güvenli modla girebilirsin.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 1 Ağustos 2021 #4 ramp dedi: Arkadaşlar, Windows 7 sisteminin şifreyi kırmadan girmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... HCBD Live CD'deki bir program yeni kullanıcı açmanız için yarıyor denemedim ama çalışıyor deniliyor.
ramp dedi: Arkadaşlar, Windows 7 sisteminin şifreyi kırmadan girmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... HCBD Live CD'deki bir program yeni kullanıcı açmanız için yarıyor denemedim ama çalışıyor deniliyor.
R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #5 hakangu dedi: Güvenli modla girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl giriliyor? Oradan da şifre istiyor.
hakangu dedi: Güvenli modla girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl giriliyor? Oradan da şifre istiyor.
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.452 Çözümler 9 1 Ağustos 2021 #6 ramp dedi: Arkadaşlar, Windows 7 sisteminin şifreyi kırmadan girmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yolu yoktur. Güvenli Mod'u deneyin, eğer orada da şifre çıkarsa yol yoktur.
ramp dedi: Arkadaşlar, Windows 7 sisteminin şifreyi kırmadan girmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yolu yoktur. Güvenli Mod'u deneyin, eğer orada da şifre çıkarsa yol yoktur.
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 1 Ağustos 2021 #7 Şifre kırmak çok basit ama yönetimini burada söylemek ne kadar doğru bilmiyorum.
R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #8 Diyelim ki şifreyi kırdım. Sonra eski şifreye geri dönebiliyor muyum? Herhangi kod var mı?
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 1 Ağustos 2021 #9 ramp dedi: Nasıl giriliyor? Oradan da şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yapamazsın ben de şifre istememişti. utkuversus dedi: Şifre kırmak çok basit ama yönetimini burada söylemek ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok doğru olur.
ramp dedi: Nasıl giriliyor? Oradan da şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yapamazsın ben de şifre istememişti. utkuversus dedi: Şifre kırmak çok basit ama yönetimini burada söylemek ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok doğru olur.