updatee Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 736 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar şu sol altta böyle bir şey olmaya başladı. Nedendir? Bir bilgisi olan var mı? Windows 7 etkin olmadığından bir bug mu oluştu anlayamadım. Yüksek ihtimal restart atınca düz. Elecek ama sebebini merak ettim. Dosya Ekleri saas.png 1,6 MB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2021
Arkadaşlar şu sol altta böyle bir şey olmaya başladı. Nedendir? Bir bilgisi olan var mı? Windows 7 etkin olmadığından bir bug mu oluştu anlayamadım. Yüksek ihtimal restart atınca düz. Elecek ama sebebini merak ettim.
Çözüm anllkan 25 Ocak 2021 Sağ tık > Görünüm > Simgeleri kılavuz çizgisine hizala yapmayı dener misiniz?
anllkan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 285 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #2 Sağ tık > Görünüm > Simgeleri kılavuz çizgisine hizala yapmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS updatee Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 736 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 anllkan dedi: Sağ tık > Görünüm > Simgeleri kılavuz çizgisine hizala yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
anllkan dedi: Sağ tık > Görünüm > Simgeleri kılavuz çizgisine hizala yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.