Alpha1903 Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #1 Bilgisayarim açılmıyor, resetliyor. Ben de format atmaya çalıştım ama Windows 10 ekranına gelip resetliyor, nasıl format atabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
Bilgisayarim açılmıyor, resetliyor. Ben de format atmaya çalıştım ama Windows 10 ekranına gelip resetliyor, nasıl format atabilirim?
3xTR3m Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #11 Alpha1903 dedi: Başka HDD'de aynısı oluyor. Hayır. Genişletmek için tıkla... PC içini açın kontol edin termal macun yenileyin RAM'leri yeniden takın. Artı 0 Eksi
Alpha1903 dedi: Başka HDD'de aynısı oluyor. Hayır. Genişletmek için tıkla... PC içini açın kontol edin termal macun yenileyin RAM'leri yeniden takın.
KS KS Alpha1903 Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 3xTR3m dedi: PC içini açın kontol edin termal macun yenileyin RAM'leri yeniden takın. Genişletmek için tıkla... Herşey 0 ramler yeni termal macun yeni degistirildi Artı 0 Eksi
3xTR3m dedi: PC içini açın kontol edin termal macun yenileyin RAM'leri yeniden takın. Genişletmek için tıkla... Herşey 0 ramler yeni termal macun yeni degistirildi