A atahan nesipoğlu Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #1 Bilgisayarımda derecelendirme neden 2 çok kötü demek mi?
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 2 Ağustos 2014 #2 Hangi aygıta 2 puan verdi? Ekran kartı sürücünüz yüklenmemiş olabilir.
A atahan nesipoğlu Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #3 Silinen üye dedi: Hangi aygıta 2 puan verdi? Ekran kartı sürücünüz yüklenmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... ekran kartı sürücüsü güncel diye biliyorum driver booster dan güncelledim aslında CS:GO'da bayağı kasıyor botlarla oynadığım zaman bişey yok online oynadığım zaman 30 ping de 15 fps alıyorum.
Silinen üye dedi: Hangi aygıta 2 puan verdi? Ekran kartı sürücünüz yüklenmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... ekran kartı sürücüsü güncel diye biliyorum driver booster dan güncelledim aslında CS:GO'da bayağı kasıyor botlarla oynadığım zaman bişey yok online oynadığım zaman 30 ping de 15 fps alıyorum.
_Semih_ Kilopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1526154895 2 Ağustos 2014 #4 Cidden çok düşük. Donanımlarınızın sürücülerini kontrol etmenizde fayda var. Sağlam tespit için 2 puanı hangi donanıma verdiğine bakmanız yeterli.
Cidden çok düşük. Donanımlarınızın sürücülerini kontrol etmenizde fayda var. Sağlam tespit için 2 puanı hangi donanıma verdiğine bakmanız yeterli.
A atahan nesipoğlu Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #5 bu grafiklere vermiş
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 2 Ağustos 2014 #6 O tarz programlar kullanmayın. Laptop sanırım. Ekran kartınızın modelini ve bilgisayarın modelini belirtin.
O tarz programlar kullanmayın. Laptop sanırım. Ekran kartınızın modelini ve bilgisayarın modelini belirtin.
A atahan nesipoğlu Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #7 ne yapmalıyım? ekran kartı herhalde benim laptop la aram iyi değil masaüstü insanıyımdır mobile Intel(R) 4 series expres chipset family yazıyor Silinen üye dedi: O tarz programlar kullanmayın. Laptop sanırım. Ekran kartınızın modelini ve bilgisayarın modelini belirtin. Genişletmek için tıkla... Lenovo g550 ama içerisinden tam emin değilim amcam 5 kere formata gönderdi içinden malzeme çalmış olabilirler 2gb ram var.
ne yapmalıyım? ekran kartı herhalde benim laptop la aram iyi değil masaüstü insanıyımdır mobile Intel(R) 4 series expres chipset family yazıyor Silinen üye dedi: O tarz programlar kullanmayın. Laptop sanırım. Ekran kartınızın modelini ve bilgisayarın modelini belirtin. Genişletmek için tıkla... Lenovo g550 ama içerisinden tam emin değilim amcam 5 kere formata gönderdi içinden malzeme çalmış olabilirler 2gb ram var.
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 2 Ağustos 2014 #8 Ekran kartı sürücünüz silip, bunu yüklermisin. Intel® Download Center Değişen bir şey olmaz ama Güncel sürücü budur.
Ekran kartı sürücünüz silip, bunu yüklermisin. Intel® Download Center Değişen bir şey olmaz ama Güncel sürücü budur.
A atahan nesipoğlu Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2014 #9 Silinen üye dedi: Ekran kartı sürücünüz silip, bunu yüklermisin. Intel® Download Center Değişen bir şey olmaz ama Güncel sürücü budur. Genişletmek için tıkla... sağol umarım cs go da 30fps üstü alırım
Silinen üye dedi: Ekran kartı sürücünüz silip, bunu yüklermisin. Intel® Download Center Değişen bir şey olmaz ama Güncel sürücü budur. Genişletmek için tıkla... sağol umarım cs go da 30fps üstü alırım