B Ber2.j Decapat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #1 Öncelikle selamlar dün bilgisayarımı düzgünce kapattım bugün açamıyorum. Açtığımda ise sadece mavi ekran geliyor ve hiçbir şey yazmıyor. Çözümü nedir?
Öncelikle selamlar dün bilgisayarımı düzgünce kapattım bugün açamıyorum. Açtığımda ise sadece mavi ekran geliyor ve hiçbir şey yazmıyor. Çözümü nedir?
KS KS B Ber2.j Decapat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #11 End dedi: Fotoğrafını çekip buraya atarsan detaylı yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Efendim ekranda sadece koyu mavi tonlarında bi renk var başka birşey yok Paşalıı dedi: Klasik Yöntem: 10-15 saniye tusa basılı tut ısık yancak söncek ısık yandığı anda bas açılır Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı elektiriğe bağladığımda direkt çalışmaya başlıyor Son düzenleme: 17 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
End dedi: Fotoğrafını çekip buraya atarsan detaylı yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Efendim ekranda sadece koyu mavi tonlarında bi renk var başka birşey yok Paşalıı dedi: Klasik Yöntem: 10-15 saniye tusa basılı tut ısık yancak söncek ısık yandığı anda bas açılır Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı elektiriğe bağladığımda direkt çalışmaya başlıyor