M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 20 Ocak 2021 #1 Bilgisayarim Windows 7, internete bağlanmak istedigimde sadece Ethernet gözüküyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Sürücüleri kurdun mu?
albinocemyilmaz Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #3 Kablosuz olarak mı gözükmüyor? Komşularınızın ağı gözüküyor mu? Eğer böyleyse modem arayüzünden kanal değiştirip deneyin.
Kablosuz olarak mı gözükmüyor? Komşularınızın ağı gözüküyor mu? Eğer böyleyse modem arayüzünden kanal değiştirip deneyin.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 20 Ocak 2021 #4 Zurnadürüm dedi: Sürücüleri kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hangi sürücüleri kuracağımı bilmiyorum. albinocemyilmaz dedi: Kablosuz olarak mı gözükmüyor? Komşularınızın ağı gözüküyor mu? Eğer böyleyse modem arayüzünden kanal değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Kablosuz olarak hiçbir ağ gözükmüyor.
Zurnadürüm dedi: Sürücüleri kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hangi sürücüleri kuracağımı bilmiyorum. albinocemyilmaz dedi: Kablosuz olarak mı gözükmüyor? Komşularınızın ağı gözüküyor mu? Eğer böyleyse modem arayüzünden kanal değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Kablosuz olarak hiçbir ağ gözükmüyor.
albinocemyilmaz Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #5 Madss dedi: Hayır. Hangi sürücüleri kuracağımı bilmiyorum. Kablosuz olarak hiçbir ağ gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Eğer telefonunuz bağlıysa modem arayüzüne girip kanal değiştirin.
Madss dedi: Hayır. Hangi sürücüleri kuracağımı bilmiyorum. Kablosuz olarak hiçbir ağ gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Eğer telefonunuz bağlıysa modem arayüzüne girip kanal değiştirin.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #6 Madss dedi: Hayır. Hangi sürücüleri kuracağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop modelin ne? @Kayseri Mantısı
Madss dedi: Hayır. Hangi sürücüleri kuracağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop modelin ne? @Kayseri Mantısı
Mikocan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX 6600 Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #7 Hocam videodaki dediklerimi yap olmazsa geri dönersin. bandicam 2021-01-20 17-26-15-713 MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com albinocemyilmaz dedi: Eğer telefonunuz bağlıysa modem arayüzüne girip kanal değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmayın internetiniz yavaşlayabilir.
Hocam videodaki dediklerimi yap olmazsa geri dönersin. bandicam 2021-01-20 17-26-15-713 MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com albinocemyilmaz dedi: Eğer telefonunuz bağlıysa modem arayüzüne girip kanal değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmayın internetiniz yavaşlayabilir.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 20 Ocak 2021 #8 Zurnadürüm dedi: Laptop modelin ne? @Kayseri Mantısı Genişletmek için tıkla... Casper
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #9 albinocemyilmaz dedi: Eğer telefonunuz bağlıysa modem arayüzüne girip kanal değiştirin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş daha sürücü kurmamış, siz kanal değişin diyorsunuz. Değişse ne olacak girişte sorun olduktan sonra? Madss dedi: Casper Genişletmek için tıkla... Tam modeli ne? Böylece onda olan ağ kartına uygun sürücü bulmak mümkün.
albinocemyilmaz dedi: Eğer telefonunuz bağlıysa modem arayüzüne girip kanal değiştirin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş daha sürücü kurmamış, siz kanal değişin diyorsunuz. Değişse ne olacak girişte sorun olduktan sonra? Madss dedi: Casper Genişletmek için tıkla... Tam modeli ne? Böylece onda olan ağ kartına uygun sürücü bulmak mümkün.
albinocemyilmaz Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #10 Zurnadürüm dedi: Arkadaş daha sürücü kurmamış, siz kanal değişin diyorsunuz. Değişse ne olacak girişte sorun olduktan sonra? Tam modeli. Böylece onda olan ağ kartına uygun sürücü bulmak mümkün. Genişletmek için tıkla... Wifi'mi görmeyen bilgisayarda sorunu kanal değiştirerek çözdüm dostum. İnternet yavaşlarsa ki böyle birşey olmuyor geri eski kanala döner zaten.
Zurnadürüm dedi: Arkadaş daha sürücü kurmamış, siz kanal değişin diyorsunuz. Değişse ne olacak girişte sorun olduktan sonra? Tam modeli. Böylece onda olan ağ kartına uygun sürücü bulmak mümkün. Genişletmek için tıkla... Wifi'mi görmeyen bilgisayarda sorunu kanal değiştirerek çözdüm dostum. İnternet yavaşlarsa ki böyle birşey olmuyor geri eski kanala döner zaten.