Çözüldü Windows 7 sistemde mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The10thDoctor

Hectopat
Yer
TARDIS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004
Intel Core I5-12500H
Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM
RTX 3050Ti
Samsung 512 GB M.2 SSD
Meslek
Time Lord
Aslında garip oldu Windows 7 kullanıyorum bir anda PC kapandı monitör sinyal yok dedi 5 saniye sonra ''Windows Recovery'' ekranı açıldı bende ''Start Windows'' yazısına enter yaptım sonra Windows açıldı ve şu yazdı ''Windows beklenmeyen bir hata aldı hata nedeni: Blue Screen'' halbuki ben mavi bir ekran bile görmedim ama hata kodunda mavi ekran yazıyordu .Neyse minidump dosyalarını aşağı bırakıyorum neden aldım bu mavi ekranı?

Şimdiden teşekkürler. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun çıkartan Tencent'e ait yazılımlar gibi. aow_drv_x64.sys sorun çıkartmış, açıkçası ilk defa gördüm. Ancak biraz araştırdığımda bunun Tencent'e ait olduğunu gördüm. Tencent'e ait yazılımları kaldırıp durumu gözlemler misiniz? Ancak sadece 1 dosya vardı, ki o dosyada anakarta bile erişemedim. O yüzden diğer dosyaları da varsa onları da atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Sorun çıkartan Tencent'e ait yazılımlar gibi. aow_drv_x64.sys sorun çıkartmış, açıkçası ilk defa gördüm. Ancak biraz araştırdığımda bunun Tencent'e ait olduğunu gördüm. Tencent'e ait yazılımları kaldırıp durumu gözlemler misiniz? Ancak sadece 1 dosya vardı, ki o dosyada anakarta bile erişemedim. O yüzden diğer dosyaları da varsa onları da atabilir misiniz?
Başka dosya yok ve dediğiniz doğru olabilir çünkü PC Blue screen yemeden önce Gameloop'da geziniyordum.Hayatımda ilk defa Blue Screen yedim ve onu da bilgisayarım mavi ekranı görmeme izin vermedi.

Başka dosya yok ve dediğiniz doğru olabilir çünkü PC Blue screen yemeden önce GameLoop'da geziniyordum. Hayatımda ilk defa Blue screen yedim ve onu da bilgisayarım mavi ekranı görmeme izin vermedi.

Tamamdır. Şimdilik dediğim üreticiye ait yazılımları kaldırın ve bir süre kurmayın. Sorunun o olduğunu anlayalım. Daha sonra tekrar kurabilirsiniz.

Tamamdır. Şimdilik dediğim üreticiye ait yazılımları kaldırın ve bir süre kurmayın. Sorunun o olduğunu anlayalım. Daha sonra tekrar kurabilirsiniz.
Bilgisayarım orlanmış olabilir mi?Çünkü hatayı almadan 20 dakika önce bilgisayarınızda bellek azaldı gerekli programları kapatın uyarısı gelmişti.

Hocam dediğiniz dosya GameLoop'un motor sürücüsü. O sorun çıkartıyor yüksek ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı