Çözüldü Windows 7 sistemde mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The10thDoctor

Hectopat
Yer
TARDIS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004
Intel Core I5-12500H
Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM
RTX 3050Ti
Samsung 512 GB M.2 SSD
Meslek
Time Lord
Aslında garip oldu Windows 7 kullanıyorum bir anda PC kapandı monitör sinyal yok dedi 5 saniye sonra ''Windows Recovery'' ekranı açıldı bende ''Start Windows'' yazısına enter yaptım sonra Windows açıldı ve şu yazdı ''Windows beklenmeyen bir hata aldı hata nedeni: Blue Screen'' halbuki ben mavi bir ekran bile görmedim ama hata kodunda mavi ekran yazıyordu .Neyse minidump dosyalarını aşağı bırakıyorum neden aldım bu mavi ekranı?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden böyle bir sorun var mıydı?
Hayır ama hata almadığım zamanlarda arkada başka şeyler açık değildi PUBG bile kasmadan oynuyordum ama bu sefer arkada Brave açıktı.

Önceden böyle bir sorun var mıydı?

Hocam gamelloop böyle bir sorun çıkartıyor olabilir mi? Çünkü sabah da başka bir konuda aynı sürücü yüzünden mavi ekran vardı.

Brave ve GameLoop RAM'i tüketme durumu gibi geldi bana. Peki sadece GameLoop açık iken hata veriyor mu?
Hayır Gameloop'u dün indirdim akşama kadar sadece o açıkken sorun çıkartmadı ama Brave ile birlikte açınca öyle oldu emin değilim ama RAM tüketmesi olabilir RAM kullanımı 94 idi.

Hayır GameLoop'u dün indirdim akşama kadar sadece o açıkken sorun çıkartmadı ama Brave ile birlikte açınca öyle oldu emin değilim ama RAM tüketmesi olabilir RAM kullanımı 94 idi.

İsterseniz durum durum gidelim, öyle sorunluyu daha net bir biçimde buluruz. İlk başta GameLoop'u kaldırıp durumu gözlemler misiniz?

İsterseniz durum durum gidelim, öyle sorunluyu daha net bir biçimde buluruz. İlk başta GameLoop'u kaldırıp durumu gözlemler misiniz?
Hocam ya maalesef kaldıramam babam da PUBG oynuyor Gameloop'dan.Kaldırırsam mahveder beni.

Hocam ya maalesef kaldıramam babam da PUBG oynuyor GameLoop'dan. Kaldırırsam mahveder beni.

Peki, o zaman diğer duruma geçelim. Bir süre GameLoop açık iken arkada başka bir şey açık olmamasına dikkat edin. Yani RAM kullanımı çok fazla artmasın. Öyle sorun çıkartacak mı bakalım.
aow_drv_x64.sys idi hocam.
O zaman programda da sorun olabilir.

aow_drv_x64.sys idi hocam.
Benimki tahminen RAM kaynaklı arkadaşın neden oldu acaba?
Peki, o zaman diğer duruma geçelim. Bir süre GameLoop açık iken arkada başka bir şey açık olmamasına dikkat edin. Yani RAM kullanımı çok fazla artmasın. Öyle sorun çıkartacak mı bakalım.
1 günlük deneyimimle söylüyorum bir şey olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…