Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Nisan 2023 #1 Windows 7 Ultimate 64 Bit bilgisayarıma GeForce NOW yüklerken an unknow error acuared hatası alıyorum.
Windows 7 Ultimate 64 Bit bilgisayarıma GeForce NOW yüklerken an unknow error acuared hatası alıyorum.
H hasanarsla624 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 188 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu video sayesinde düzeltmiştim belki sizde de olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu video sayesinde düzeltmiştim belki sizde de olur.
Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Nisan 2023 #3 hasanarsla624 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu video sayesinde düzeltmiştim belki sizde de olur. Genişletmek için tıkla... Olmadı. kernel32.dll hatası veriyor simdi. Çözüm: Google versiyonunu kulanın bende oldu ama sonraadan Windows 11 kurdum ve düzeldi. Google versiyonu (YouTube). Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2023
hasanarsla624 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu video sayesinde düzeltmiştim belki sizde de olur. Genişletmek için tıkla... Olmadı. kernel32.dll hatası veriyor simdi. Çözüm: Google versiyonunu kulanın bende oldu ama sonraadan Windows 11 kurdum ve düzeldi. Google versiyonu (YouTube).