irfoo baba Yoctopat Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:59 #1 Dostlar yardım edin. Önceden bir konu oluşturdum herkes bana yadım etti ama Steam içine o kodu yazdığımız zaman hata verdi ve tamamdan başka seçenek yoktu. Steam'ın iç dosyaları da yok. Hem 2023 sürümünü hem de şimdiki sürümün denedim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:17
Dostlar yardım edin. Önceden bir konu oluşturdum herkes bana yadım etti ama Steam içine o kodu yazdığımız zaman hata verdi ve tamamdan başka seçenek yoktu. Steam'ın iç dosyaları da yok. Hem 2023 sürümünü hem de şimdiki sürümün denedim olmadı.
Arkadian Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:18 #2 Bence sorun Windows 7 kullanman.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.852 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:08 #3 Steam Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 işletim sistemlerini desteklemiyor artık. Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com
Steam Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 işletim sistemlerini desteklemiyor artık. Steam Destek :: Windows 7 ve Windows 8 Desteği help.steampowered.com