Windows 7 sistemi Windows 10 yapmak

Rexlien_1

Hectopat
Arkadaşlar Windows 7 laptopumu ücretsiz nasıl Windows 10 yaparım hiçbir şey silinmeden?
Ve Win 7 ürün anahtarıyla etkinleşir değil mi? Ve şu an 32 Bit ya Win 10'a geçince 64 Bit olur mu?

Dosya Ekleri

• 1608396098182.png
    11 KB · Görüntüleme: 69
  • 1608396223000.png
    36,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un sitesinden kurulum aracı var oradan indir ayarlardan seçebiliyorsun zaten silip silmeyeceğini.

Windows 10'u 30 günlük deneme sürümü ile kurabilirsiniz. 64 Bit Windows 10 kurarsanız 64 Bit çalışacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak sisteminiz Windows 10 için pek yeterli değil gibi Windows 8.1 özellikle öneririm.

Windows 10: Windows 10'u İndirin

Windows 8.1: Windows 8.1'i İndir

Tamam hocam peki tam sürüm olmaz mı?

Sisteminiz yetmiyor ise hiç bulaşmayın hala Windows 7 kullananlar kalmış linki verilen videolar ile basit ve temiz bir şekilde Windows 10 kurabilirsin. Tam sürüm olmaz crack ile etkinleştirenler var sen öyle yapma en iyisi orijinal ama kalıcı anahtarlarıda bulabilirsin.

Peki USB'ye gerek var mı?

Hocam ben de geçenlerde Win 7 Professional'den Win 7 Ultimate'ye güncellemiştim ve bir programla etkinleştirmiştim.
Slmgr /xpr yaptım orijinal çıktı ama sitede doğrulamıyor kodu.

Dosya Ekleri

• 1608399198933.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…