R Rexlien_1 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #11 GoDd1 dedi: USB ile yapmak daha sağlıklıdır ancak setup ile direk kurulum da yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam USB yanımda değil de o yüzden sordum ama inmiyor Key'i girince doğrulanamıyor Key. Rexlien_1 dedi: Slmgr /xpr yaptım orijinal çıktı ama sitede doğrulamıyor kodu. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım?
GoDd1 dedi: USB ile yapmak daha sağlıklıdır ancak setup ile direk kurulum da yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam USB yanımda değil de o yüzden sordum ama inmiyor Key'i girince doğrulanamıyor Key. Rexlien_1 dedi: Slmgr /xpr yaptım orijinal çıktı ama sitede doğrulamıyor kodu. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.561 Makaleler 5 Çözümler 35 19 Aralık 2020 #12 Rexlien_1 dedi: Hocam USB yanımda değil de o yüzden sordum ama inmiyor Key'i girince doğrulanamıyor Key. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Key iniz gitmiş.
Rexlien_1 dedi: Hocam USB yanımda değil de o yüzden sordum ama inmiyor Key'i girince doğrulanamıyor Key. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Key iniz gitmiş.
R Rexlien_1 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #13 GoDd1 dedi: Key'iniz gitmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam 8.1 kurup internetten 50 TL Key alacağım olur mu? Windows 8.1 Pro Dijital Lisans Satın Al | SaglamLisans
GoDd1 dedi: Key'iniz gitmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam 8.1 kurup internetten 50 TL Key alacağım olur mu? Windows 8.1 Pro Dijital Lisans Satın Al | SaglamLisans