Windows 7 sistemi Windows 10 yapmak

Samet acikgoz

Picopat
Daha fazla  
Mâlum Win 7 son zamanlari. Windows 10 yapmak istiyorum bunun sartlari nelerdir, ve eger ki Windows 10 yaparsam urun anahtari girmezsem sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Win 10'a yükseltmek herhalde bedava olması lazım ama 30-40 TL'ye Key'ler var biterse onlardan alabilirsinz.

Sisteminde minimum 4 GB RAM varsa geç, yoksa Windows 8.1 daha uygun.

Son zamanlarını geçeli çok oldu hocam.

Ücretsiz sürüm kullanabilirsin, sadece Kişiselleştirme yapamıyorsun ve Windows'u Etkinleştir yazısı çıkıyor sağ altta küçük yazı olarak.

Lazım olanlar;
  • Minimum 8 GB USB bellek
  • Rufus
  • Windows 10 ISO

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer sistemde SSD yoksa ve RAM miktarı 8'den düşükse Windows 10 kurmanızı önermem. Kanser eder.
Ssd kullaniyorum 6 gb ram var artik win 10 gecmem gerek win 7 bitiyor bu 14 ocaktan sonra windows 7 korumasi bitiyo herhangi virus de vs seyler koruma yapmiyor

Mâlum Win 7 son zamanlari. Windows 10 yapmak istiyorum bunun sartlari nelerdir, ve eger ki Windows 10 yaparsam urun anahtari girmezsem sorun olur mu?

Yaklasik 1.5 yildir ürün anahtarı girmeden kullanıyorum sorun yaşamadım bilgisayarın orta segmentte ise sıkıntı yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…