BerkemVein Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 73 29 Nisan 2020 #1 Bilgisayarımı açarken böyle bir hatayla karşılaşıyorum devam edince de bilgisayar siyah ekranda kalıyor açılmıyor 1 haftadır bunla uğraşıyorum ne yapacağım bilmiyorum.
Bilgisayarımı açarken böyle bir hatayla karşılaşıyorum devam edince de bilgisayar siyah ekranda kalıyor açılmıyor 1 haftadır bunla uğraşıyorum ne yapacağım bilmiyorum.
Umut90s Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 478 Yer Eskişehir 29 Nisan 2020 #2 Sistem dosyalarında bozukluk var sanırım.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.462 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 29 Nisan 2020 #3 Bilgisayarınızdaki sürücüleri sürücü bulucu ile mi kuruyorsunuz?
BerkemVein Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 73 30 Nisan 2020 #4 Silinen üye dedi: Sistem dosyalarında bozukluk var sanırım. Genişletmek için tıkla... Bunu düzeltmenin/onarmanın bi yolu varmı bilgisayarı açmadan benimki açılmıyor ?
Silinen üye dedi: Sistem dosyalarında bozukluk var sanırım. Genişletmek için tıkla... Bunu düzeltmenin/onarmanın bi yolu varmı bilgisayarı açmadan benimki açılmıyor ?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.462 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 30 Nisan 2020 #5 Format gibi duruyor veya başlangıç onarma düzeltmenin yolu. Ama en temizi format
BerkemVein Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 73 30 Nisan 2020 #6 Yiğitt35 dedi: Format gibi duruyor veya başlangıç onarma düzeltmenin yolu. Ama en temizi format Genişletmek için tıkla... Başka çare yok gibi gözüküyor en iyisi format atmak olcak saolun
Yiğitt35 dedi: Format gibi duruyor veya başlangıç onarma düzeltmenin yolu. Ama en temizi format Genişletmek için tıkla... Başka çare yok gibi gözüküyor en iyisi format atmak olcak saolun