Windows 7 Skype ve Discord Karşı Tarafın Sistem Seslerini Duymak

Inspectus

Megapat
Daha fazla  
2 gün önce Win 10'dan Win 7'ye geçiş yaptım. Ama Skype ve discord uygulamalarını kullanırken kendi sesimi ve karşı taraftaki arkadaşımın bilgisayarından dinlediği müziği duyuyorum. 2 gündür uğraşıyorum ama sorunu hala çözemedim.

Karşı taraf kayıt aygıtlarından stereo mix i devre dışı bıraksın sorun düzelecektir.
Devre dışı bırakmasına rağmen aynı sorun devam ediyorsa büyük ihtimal kulaklık yüzünden oluyordur çünkü ben arkadaşımla konuşurken onunda sistem sesi bana geliyordu ve telefon kulaklığı kullanıyordu. Sonra kendine yeni bir kulaklık aldı ve sorun düzeldi. :)

Dediğinizi uyguladık zaten kapalı.W7 ye geçince böyle bi sıkıntı oluşması garip.Bu arada bende telefon kulaklığı kullanıyorum.

Eğer başka bir kulaklık var ise onunla denemenizde fayda var. Telefon kulaklıkları bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı