Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Mart 2022 #11 editbs001 dedi: USB'siz yükseltile biliyor değil mi hocam. Hocam Microsoft Visual C++ dosyası var mı sizde son sürüm. Genişletmek için tıkla... Sanırım evet. Bende yok yeni konu açın.
editbs001 dedi: USB'siz yükseltile biliyor değil mi hocam. Hocam Microsoft Visual C++ dosyası var mı sizde son sürüm. Genişletmek için tıkla... Sanırım evet. Bende yok yeni konu açın.
editbs001 Yoctopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #12 Polorchen dedi: Sanırım evet. Bende yok yeni konu açın. Genişletmek için tıkla... Onun için nasıl konu açacağım.
Polorchen dedi: Sanırım evet. Bende yok yeni konu açın. Genişletmek için tıkla... Onun için nasıl konu açacağım.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Mart 2022 #13 editbs001 dedi: Onun için nasıl konu açacağım. Genişletmek için tıkla... Bunu açtığınız şekilde.
editbs001 Yoctopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #14 Polorchen dedi: Sanırım evet. Bende yok yeni konu açın. Genişletmek için tıkla... Hocam mega linki vermiştiniz dosya yarıda kaldı 5 saat sonra diyor başka link yok mu kütfen yardım edin.
Polorchen dedi: Sanırım evet. Bende yok yeni konu açın. Genişletmek için tıkla... Hocam mega linki vermiştiniz dosya yarıda kaldı 5 saat sonra diyor başka link yok mu kütfen yardım edin.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Mart 2022 #15 editbs001 dedi: Hocam mega linki vermiştiniz dosya yarıda kaldı 5 saat sonra diyor başka link yok mu kütfen yardım edin. Genişletmek için tıkla... Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io
editbs001 dedi: Hocam mega linki vermiştiniz dosya yarıda kaldı 5 saat sonra diyor başka link yok mu kütfen yardım edin. Genişletmek için tıkla... Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io
editbs001 Yoctopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #16 Polorchen dedi: File on MEGA mega.nz Genişletmek için tıkla... hocam başka link yokmu Polorchen dedi: Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Genişletmek için tıkla... Hocam UltraISO'dan yapsam olur mu acaba?
Polorchen dedi: File on MEGA mega.nz Genişletmek için tıkla... hocam başka link yokmu Polorchen dedi: Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Genişletmek için tıkla... Hocam UltraISO'dan yapsam olur mu acaba?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Mart 2022 #17 editbs001 dedi: hocam başka link yokmu Hocam UltraISO'dan yapsam olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
editbs001 dedi: hocam başka link yokmu Hocam UltraISO'dan yapsam olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
editbs001 Yoctopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #18 Polorchen dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7'yi indirdim ve ağ denetleyici ve enhernet denetleyicisi driver yok ve internetim yok ne yapabilim.
Polorchen dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7'yi indirdim ve ağ denetleyici ve enhernet denetleyicisi driver yok ve internetim yok ne yapabilim.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Mart 2022 #19 editbs001 dedi: Hocam Windows 7'yi indirdim ve ağ denetleyici ve enhernet denetleyicisi driver yok ve internetim yok ne yapabilim. Genişletmek için tıkla... Telefon var mı?
editbs001 dedi: Hocam Windows 7'yi indirdim ve ağ denetleyici ve enhernet denetleyicisi driver yok ve internetim yok ne yapabilim. Genişletmek için tıkla... Telefon var mı?
editbs001 Yoctopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #20 Polorchen dedi: Telefon var mı? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş hocam yardım etti yaptık oldu. Polorchen dedi: Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Genişletmek için tıkla... Bunun şifresi ne yazmior. Son düzenleme: 24 Mart 2022
Polorchen dedi: Telefon var mı? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş hocam yardım etti yaptık oldu. Polorchen dedi: Gofile - Cloud Storage Made Simple Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly. gofile.io Genişletmek için tıkla... Bunun şifresi ne yazmior.