İsimyok08 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.295 Çözümler 2 Yer İsimsiz Şehir 1 Şubat 2020 #11 296356 dedi: Maalesef RAM ve işlemci çok kötü windows 7 kullanabilirsiniz ama oyun oynayacaksanız veya 3d modelleme vb. ağır programlar kullanacaksanız önermem onun yerine XFCE tabanlı bir Linux Mint öneririm Genişletmek için tıkla... Hayla cevabımı alamadım sizce güncellemelimiyim ?
296356 dedi: Maalesef RAM ve işlemci çok kötü windows 7 kullanabilirsiniz ama oyun oynayacaksanız veya 3d modelleme vb. ağır programlar kullanacaksanız önermem onun yerine XFCE tabanlı bir Linux Mint öneririm Genişletmek için tıkla... Hayla cevabımı alamadım sizce güncellemelimiyim ?
2 296356 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 422 Çözümler 2 1 Şubat 2020 #12 İsimyok08 dedi: Hayla cevabımı alamadım sizce güncellemelimiyim ? Genişletmek için tıkla... Güncellersin ama RAM ve işlemciyi biraz yükseltmen lazım sonra kullandıkça yavaşlar o yüzden linux öneriyorum
İsimyok08 dedi: Hayla cevabımı alamadım sizce güncellemelimiyim ? Genişletmek için tıkla... Güncellersin ama RAM ve işlemciyi biraz yükseltmen lazım sonra kullandıkça yavaşlar o yüzden linux öneriyorum