Windows 7 sonrası E6500 boşta %80 kullanılıyor

sedat157

Decapat
İki gün önce bilgisayarımı temizlemek için açtım ve herhangi bir cihazım olmadığı için bunu sökerek yapmaya karar verdim. Güç kaynağının da içini açıp temizlemeye çalıştığımda güç kaynağını patlattım. İkinci el bir güç kaynağı aldığımda sistemim çalışmadı (Windows 10) böylelikle format atmak zorunda kaldım ve Windows 7 yükledim. Yüklediğim andan itibaren CPU boşta %70 ile %80 arası gidip geldi. Herhangi bir uygulamayı açtığımda bu oran %100'ü buldu.
Combofix ve CCleaner kullanmama rağmen bu oran düşmedi. Forumlardaki tüm çözümleri uyguladım fakat olumlu bir sonuca varamadım. İki defa daha format attım ve yine aynıydı. Bende mi sorun var acaba diyerek bir de bilgisayarcıya format attırdım ve ekstra ekran kartı kısmına bir adet fan taktırdım. Fakat sorunum hala devam etmekte. Acaba yardımcı olabilir misiniz?
Ek olarak Windows 10 kullanırken böyle bir sorunum yoktu, bilgisayarım çok ısınsa da rahatlıkla kullanabiliyordum.
  • İşlemci: Pentium (R) Dual-Core CPU E6500 @2.93 GHz 2.94 GHz
  • 4 GB RAM
  • Ekran kartı: ATI Radeon HD 6350
  • Windows 7 Pro 32bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı