Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar dün Windows 7 yüklemek için bir konu oluşturdum. Dosyayı indirdim ve bu sefer kurulumda sources/install.wim hatası veriyor. Yardım lütfen.
Arkadaşlar dün Windows 7 yüklemek için bir konu oluşturdum. Dosyayı indirdim ve bu sefer kurulumda sources/install.wim hatası veriyor. Yardım lütfen.
Onur_10lim10 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Yer Futbolistan 11 Eylül 2021 #2 Aaron098 dedi: Arkadaşlar dün Windows 7 yüklemek için bir konu oluşturdum. Dosyayı indirdim ve bu sefer kurulumda sources/install.wim hatası veriyor. Yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Bir ekran görüntüsü atar mısın?
Aaron098 dedi: Arkadaşlar dün Windows 7 yüklemek için bir konu oluşturdum. Dosyayı indirdim ve bu sefer kurulumda sources/install.wim hatası veriyor. Yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Bir ekran görüntüsü atar mısın?
Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #3 Onur_10lim10 dedi: Bir ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... O hatayı düzelttim fakat bilgisayar açılmıyor Windows simgesi geliyor öyle kalıyor birkaç kez formatladım yine aynı hatayı veriyor.
Onur_10lim10 dedi: Bir ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... O hatayı düzelttim fakat bilgisayar açılmıyor Windows simgesi geliyor öyle kalıyor birkaç kez formatladım yine aynı hatayı veriyor.