Çözüm Windows 7 Standart VGA Bağlaştırıcıları Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BerkeCan33

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Berke. Öncelıkle yardım konusu açacağım. Umarım sakıncası yoktur recep abi eger sıkıntı yaratacaksa silebilirim.

1. Öncelikle internetten "driverpack" adlı programı indirelim. İndirme süresi ortalama 1 - 2 dk sürüyor. Link:
    DriverPack Solution - En iyi sürücü yükleme yazılımı
  2. Programı Açtıktan Sonra Uzman Modu vb. Seçenekler Çıkar Buradan üstteki kolay moda girin otomatik driverleri programları yukler opera vs yukelnıcektır. Gereklı degılse denetım masasından kaldırabilirsiniz daha sonra PC driverleri yüklenecek...
  3. Driverler yüklendikden sonra PC'yi yeniden başlatın ...
  4. Bilgisayar/Sistem Özellikleri/Aygıt Yöneticisi/Görüntü Bağlaştırıcıları
  5. Buraya gelın eger ünlem işareti ile karşılaşırsanız ekran kartını birde Driver Booster'den güncelleyın. { VGA Bağlaştırıcıları} adlı driveri güncelleyın !
  6. Eger haylen bır tepkı yoksa ama ekran kartınız artık gozukuyorsa yapacak tek çare cihazı garantiye göndermek.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

"recep" in R sini küçük yazan moderatör :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00