Windows 7 Starter Format Atma

Fetullah Sahin

Hectopat
Hocam ben lise 4 bilgisayar bölümü öğrencisiyim. Düzce'de duruyorum ve bize okulda format atmayı dahi öğretmediler. Ben hep kendimkurcaladım ve öğrendim. Bir tane harddiskim gitti. Herneyse hocam benim yardım almak istediğim konu, şu an Windows Xp kullanıyorum. Win7 Starter cdsi nette buluyorum ama format atamıyorum.

Bilgisayar TTnet kampanyasından alınmıştır. Yardım ederseniz çok sevinirim hocam. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım bunu kaldırır mı ? Veya 32 bit sistemi kursam 4 gb ramin tamamını görür mü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
XP leşini kaldırdıysa W8.1'i hayli hayli. 3Gb üzeri 64Bit kurmak zorundasın ama 2Gb bellek olana da 64Bit kurmanın sakıncası yok, aksine performansı olumlu etkiler. W8.1 kur ki bilgisayarına can gelsin.

Size okulda hiç mi bir şey öğretmiyorlar ?4 yıl boyunca hocanın derste anlattığını anlatır mısın ?
XP bitti ! Windows 8.1 64 bit kurun.

Size okulda hiç mi bir şey öğretmiyorlar ?4 yıl boyunca hocanın derste anlattığını anlatır mısın ?
XP bitti ! Windows 8.1 64 bit kurun.

Sen ne zaman mezun oldun ?

Eğitim sisteminin rezilliği hakkında hiçbir bilgin yok sanırım

Windows 8.1 64 bit pro kurmanı tavsiye ederim. Bilgisayarına can gelir

Bende 10. sınıfım. Hiçbirşey öğretmiyorlar gerçekten.
Okul bilgisayarları formatlandı kimse xp den şaşmıyor.
Hadi xp olsa gine bir derece standart okul bilgisayarı işte deriz ama xp ve vista karışımı bir sistem kurdurmuşlar perfectxp diye.
Floppy disk öğretilirken sisteme nasıl iyi diyebilirizki ?
8.1 tavsiye ederim arkadaşlarında dediği gibi sisteme can gelir.

Ben daha mezun olmadım hocam ve okulda web tasarım öğretmeye çalışıyorlar, o da işlerine gelirse. Ben kendi cabalarımla bişeyler öğrenmeye çalışıyorum ama beceremiyorum öğreten kimse olmayınca.

Sizler yine iyisiniz, bizim zamanımızda bilgisayar dersinde bir pc başına 5 kişi oturup msdos'du sanırım o şekilde kullanmaya çalışırdık. Tabi hoca ders değil sohbet ederdi o da ayrı bir mevzu. Elimizden geldiğince kendi başımıza öğrenmeye çalıştık. Hala da öğrenmeye çalışıyoruz bak bu forumlar sayesinde. Bulunduğunuz dönemi iyi değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…