nvidiaavukati Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. XP işletim sistemine sahip bir laptopa sahibim. Eskidiği için Windows 7 Starter kurmayı düşünüyorum şu an bir ISO dosyası da indiriyorum ancak USB'ye geçirdikten sonra ne yapılacak bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2021
Arkadaşlar merhaba. XP işletim sistemine sahip bir laptopa sahibim. Eskidiği için Windows 7 Starter kurmayı düşünüyorum şu an bir ISO dosyası da indiriyorum ancak USB'ye geçirdikten sonra ne yapılacak bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 ile 7 kurulumu nerdeyse aynı. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 ile 7 kurulumu nerdeyse aynı.
Funny Valentine Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 Rufusla yazdırmayı biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS nvidiaavukati Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 Funny Valentine dedi: Rufus'la yazdırmayı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çok bir bilgim yok ama Microsoft'un USB DVD device toolunu duymuştum. baranegun dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 ile 7 kurulumu neredeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Funny Valentine dedi: Rufus'la yazdırmayı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çok bir bilgim yok ama Microsoft'un USB DVD device toolunu duymuştum. baranegun dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 ile 7 kurulumu neredeyse aynı. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.