Windows 7 Starter vs Home Basic

Murat 5

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bir Notebook'um var ve bunlar bildiğiniz üzere 1.6 GHz atom işlemcili ve 1 GB RAM'li oluyorlar. Arada internete girmelik ve sunum hazırlamak için kullanacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bir Notebook'um var ve bunlar bildiğiniz üzere 1.6 GHz atom işlemcili ve 1 GB RAM'li oluyorlar. Arada internete girmelik ve sunum hazırlamak için kullanacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?

Bence Linux işletim sistemlerini kurun.

RAM'in çok az, işlemcin çok eski bu yüzden büyük ihtimal hangi işletim sistemini kurarsan kur büyük ihtimal sistem yavaş çalışacak.

Windows 7 Starter daha iyi olacaktır o sistemde görsellik aramaya gerek yok. Bana kalırsa hafif GNU/Linux dağıtımlarına bakın.

Windows 7 Starter/Windows Vista Starter/Windows Embedded Standart 2009 olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…